Necrològiques

Cultura

Nell Smith, estrella adolescent del pop canadenc

Va tenir un accident de trànsit just abans de publicar el que havia de ser el seu primer àlbum en solitari

Una de les joves cantants més prometedores de l’escena del pop i el rock alternatiu nord-americà, la canadenca Nell Smith (17 anys), va morir diumenge en un accident de trànsit. Els seus grans avaladors en la indústria musical eren els membres del veterà grup de culte, The Flaming Lips, amb el qual la cantant havia gravat fa poc un àlbum de versions del seu artista més admirat, Nick Cave, anomenat Where the viaduct looms.

Van ser els propis membres de la banda els que van anunciar la tràgica notícia en un concert a Portland davant dels seus fans. La cantant estava preparat el seu primer àlbum en solitari, que s’havia de publicar a principis del 2025, amb la col·laboració també d’alguns músics del grup.

El disc s’estava gravant i produint a Brighton amb el suport dels músics Jack i Lilly Wolter del grup Penelope Isles, segons va escriure el baixista de The Flaming Lips en un missatge al seu compte d’Instagram.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia