Necrològiques

societat

Mor Ka, el raper bomber més conegut dels EUA

Kaseem Ryan va ser un dels herois de l’11 de setembre del 2001 al World Trade Center

El cantant de rap de Nova York conegut com a Ka –Kaseem Ryan– va morir dilluns de forma sobtada als 52 anys, segons va confirmar la seva família a les xarxes socials. Nascut a la zona de Brooklyn, era conegut també per ser un veterà bomber que portava més de vint anys al cos de Nova York. El músic compaginava les dues activitats i va arribar, segons explica la família, a ser capità del departament de bombers. Va ser un dels primers en arribar a les torres bessones durant l’atac de l’11 de setembre del 2001.

L’últim àlbum publicat per Ka va ser The thief next to Jesus. Havia començat a fer música amb el grup Natural Elements el 1993, molt centrat en el hip-hop. També va formar el duo Nightbreed amb el cantant Kev, que va morir uns anys després. Després dels atemptats al World Trade Center, va deixar un temps la música de banda, però va tornar a la indústria de la mà del conegut grup Wu-Tang Clan. El seu debut en solitari va tenir lloc el 2008 amb el disc Iron Works

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia