Necrològiques

Pitu Roca i Farrés, un adéu abans d'hora

En Pitu Roca de la Cellera ens ha deixat amb 40 anys. Un fortuït accident se'ns ha emportat en Pitu i ens ha deixat orfes del seu guiatge i empenta a la seva Pilar, i a molts dels grups i associacions de la vida del poble.

Ell era el paradigma de la persona abnegada, incansable, treballador, amic com pocs dels amics, i sabia comunicar la joia de viure i l'alegria de compartir.

Va marcar el seu pas des de l'escoltisme fins als homenatges a la gent gran, passant per tota mena de grups esportius: muntanyenc, corredor, ciclista, promotor de curses i competicions. Durant anys va ser membre de la Junta del Centre Cultural Parroquial, on va excel·lir en moltes de les seves activitats: la fira i festa de la Matança, els aplecs de Puigdefrou i dels sants Just i Pastor, la portada de la Flama del Canigó, les caminades i els espectacles. Era un organitzador nat, capaç de dur a terme les propostes més innovadores.

La seva inesperada partença ens ha deixat a tots amb el cor encongit. El seu pas no haurà pas estat en va, i el seu testimoni ens serà un exemple per continuar la seva tasca. Les 1.200 persones que es van aplegar per dir-li el darrer adéu en són el millor testimoni.

* Junta del Centre Cultural Parroquial de la Cellera de Ter

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.