Necrològiques

A en Joan, un amic de tota la vida

Joan Pardos, de Campllong, va morir dimecres passat

Joan, avui t'hem de dir un últim adéu. Te n'has anat massa de pressa, tranquil, rialler, optimista, tal com sempre has estat!

I estem aquí, recordant l'últim dia que vam xerrar, l'última celebració que vam fer junts, l'última ximpleria que vam compartir. Última, última, última,… quin mal que ens fa aquesta paraula!

El que ens costa és saber quan va ser el primer; el primer cop que ens vam veure, el primer cop que vam xerrar, la primera excursió que vam fer junts, la primera vegada que ens vas portar amb la Lobito... però, si bé no sabem quan vàrem començar a ser amics, sí que sabem que mai no deixarem de ser-ho.

Perquè tu, Joan, ets un amic de tota la vida, de quan érem petits, de quan érem joves, de quan som grans.

Amb tu hem compartit bromes, xerrameca, caminades, festes i darrerament la il·lusió pel vostre projecte de família Pardos: can Bareia de Campllong.

Ara, no et podem acompanyar en aquest teu nou viatge, però som els teus amics “de tota la vida” i sempre estaràs entre nosaltres. No t'oblidarem!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia