Sense - Avui

Custo presenta a la Setmana de la Moda de Nova York la seva primera col·lecció de bosses

El dissenyador Custo Dalmau i la seva reconeguda firma Custo Barcelona arribaran dimarts a la Setmana de la Moda de Nova York, on sorprendran amb una sèrie de vestits de nit i la que és la seva primera col·lecció completa de bosses que es podrà comprar a les botigues a partir de novembre.

Models de festa, una col·lecció de bosses i més vestits de bany són les apostes del dissenyador barceloní per a la propera primavera-estiu de 2008, ha avançat Dalmau en una entrevista en el loft del barri de Nova York del Soho, on ultima els detalls de la seva desfilada a la Setmana de la Moda de Nova York.
Custo presenta les seves col·leccions en aquesta cita nord-americana des del 1996. En aquesta ocasió descobrirà sobre la passarel·la de Bryant Park una col·lecció amb la que vol "recuperar l'esperit de la jet-set" i portant-lo al moment actual. Presentarà un total de 65 propostes per a la dona i una dotzena per a l'home.

Custo ha utilitzat diferents teixits en els seus nous dissenys, que van des de la seda a la malla i aconsegueixen crear diferents tires de tela cosides entre elles, a més d'altres superfícies elàstiques i de plàstic, que impulsen un efecte mirall.

El dissenyador afirma sentir-se "com a casa" a Nova York i ha animat a més modistes a presentar les seves apostes desfilant a la ciutat, "cosa que no és fàcil, tot i que el més important és intentar-ho". L'èxit i l'implantació dels dissenys del català és indiscutible als Estats Units, on va començar a fer-se conèixer quan estilistes de sèries d'èxit com Friends o Sex in the city van incloure els seus dissenys en el vestuari dels seus protagonistes.

Custo Barcelona compte amb 7 botigues a Estats Units, però en els propers mesos, n'obrirà cinc més a Nova York, San Antonio (Texas), Tampa (Florida), San Diego (California) i Hawai.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.