Sense - Avui

La policia de Los Ángeles investiga el paper d'Orlando Bloom en un accident de trànsit

Segons ha afirmat l'actor, el causant de l'accident hauria estat el cotxe d'un fotògraf amb qui s'havia creuat

La policia de Los Ángeles investiga el paper de l'actor britànic Orlando Bloom en un accident de trànsit "lleu" en què es va veure involucrat el 12 d'octubre passat. Segons ha informat el lloc web tmz.com, especialitzat en informació de famosos, els fets van ocórrer al voltant de les 2:15h. Un amic que viatjava amb ell va patir ferides lleus.
L'accident va tenir lloc quan Bloom, que conduïa un cotxe registrat a nom del director de fotografia de Piratas del Caribe, va xocar contra un Porsche aparcat. Tal com afirma la web, la policia estudia la possibilitat que l'actor estigui implicat en aquest accident. Tot i que Orlando Bloom va intentar fugir del lloc dels fets, afirma tmz.com, van ser els propis fotògrafs qui van avisar l'actor que, si ho feia, incorreria en un delicte d'omissió. Segons ha afirmat l'actor, però, el responsable de l'accident hauria estat el cotxe d'un fotògraf amb qui s'havia creuat i a causa del qual hauria hagut de fer una maniobra brusca.

La policia de Los Ángeles assegura que "ni l'excés de velocitat, ni les drogues, ni l'alcohol, han tingut res a veure en la col·lisió".
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.