Sense - Avui

Mor Josep Basi, soci fundador de la firma Armand Basi

Decés

Josep Basi, soci fundador de la firma de moda Armand Basi, va morir a la matinada del dia de Nadal a Barcelona als 88 anys d'edat, han informat fonts de l'empresa.

Josep Basi i el seu germà Armand van ser els fundadors de la firma Armand Basi, la trajectòria familiar de la qual en el terreny tèxtil va començar a principis dels anys quaranta amb un primer taller a Barcelona especialitzat en gènere de punt.
El 1958 es va inaugurar la nova fàbrica de Barcelona de la mà de Josep i Armand Basi i, des de l'any 1962, Basi té llicència de La Chemise Lacoste per crear, fabricar i distribuir les peces tèxtils d'aquesta marca a Espanya.

El 1987 va néixer la marca Armand Basi i la família va inaugurar l'actual fàbrica de Badalona (Barcelonès), equipada amb infraestructura tecnològica per innovar en el sector del gènere de punt.

Des de l'any 1994, Basi es comercialitza a Europa, Amèrica del Nord i Àsia i, el 1995 es va inaugurar la primera botiga Armand Basi a Londres, a la qual se sumen les obertures a Barcelona, Madrid, València, Bilbao, Puerto Banús, Vigo i Dubai i diferents aeroports internacionals.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.