Sense - Avui

Un internauta paga 40.000 dòlars en una subhasta a eBay per conèixer Scarlett Johansson

Un internauta ha pagat 40.100 dòlars per una cita amb Scarlett Johansson. És el que més ha licitat en una subhasta celebrada a la pàgina web eBay, que tenia com a premi conèixer en persona l'actriu en l'estrena de la seva pròxima pel·lícula.
Johansson, considerada una de les dones més atractives de Hollywood, ha volgut participar en aquesta subhasta amb fins benèfics. I així ho va anunciar ella mateixa. En només 10 dies, el preu per la cita ha passat d'una sortida de 0,99 dòlars a 40.100 (uns 27.500 euros).

L'afortunat guanyador rebrà dues entrades per assistir a l'estrena mundial de la pel·lícula He's Just Not That Into You, en la qual Johansson, de 23 anys, comparteix cartell amb altres atractius actors i actrius del cel·luloide, com Jennifer Aniston, Drew Barrymore i Ben Affleck.

El premi inclou un cotxe amb xofer fins al cinema on se celebri l'estrena, que tindrà lloc al juliol a Los Angeles i a Nova York, servei de perruquería i maquillatge i, per descomptat, conèixer en persona l'actriu.

Anunci a YouTube
La mateixa Johansson va fer pública aquesta subhasta a través de la pàgina de vídeos a internet YouTube, en la qual va assegurar que els diners que s'obtinguin aniran destinats a l'ONG Oxfam Amèrica.

L'actriu col·labora amb Oxfam des del 2005 i el 2007 va viatjar a Sri Lanka i a l'Índia per conèixer els programes contra la pobresa d'aquesta organització.

A més de Johansson, altres artistes van participar en aquest programa de subhastes organitzat per l'ONG, entre els quals Tom Hanks i Shakira. Després de la licitació per la intèrpret de Match Point, li toca el torn a Kristin Davis, que ofereix una trobada personal en l'estrena mundial de la pel·lícula Sex in the City.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.