Política

vallès occidental

El PSC i ICV-EUiA pacten govern a Cerdanyola

El PSC i ICV-EUiA van firmar ahir a la tarda un acord de govern a Cerdanyola, tot i que encara no formen majoria, ja que tenen 12 dels 25 regidors. D'aquesta manera, les formacions segellen la pau després que el 2009 el PSC promogués una moció de censura contra el govern dels ecosocialistes, que aleshores liderava Toni Morral, que els va permetre accedir a l'alcaldia.

El PSC va tornar a guanyar les últimes eleccions, com ho havia fet sempre, però només amb set regidors. L'alcaldessa, Carme Carmona, va pactar amb CiU, en un acord que només va durar 27 dies.

Carmona va comentar ahir que tenien el compromís de “mantenir un govern estable i millor, basat en la lleialtat i la coresponsabilitat, de manera que cap àrea correspongui a una sola força política”. L'acord vol millorar els comptes fins que estiguin sanejats, invertir en el manteniment i aplicar polítiques d'ocupació, benestar o educació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.