Política

Es presenta un partit sobiranista conservador

El Bloc Democràtic Nacional té previst fer “desenes” de llistes per a les municipals

El Bloc Democràtic Nacional, un nou partit independentista que es defineix com a “socialconservador i republicà”, es va presentar divendres a Girona amb l'objectiu d'“omplir un buit”. Encapçalat per Pere Soler (militant d'Unió durant 33 anys) i Jordi Casacuberta (exconseller nacional d'ERC i exdirigent d'Estat Català), el partit vol presentar “desenes de llistes” a tot Catalunya en les municipals del 2015 però no concorrerà en comicis nacionals fins a la independència “per no perjudicar el procés, dividint el vot”.

En el manifest fundacional, es propugna la defensa de la classe mitjana i les pimes, la preservació de la cultura i les arrels catalanes i es defensa que els ajuts socials siguin prioritàriament per als catalans i els immigrats que adoptin les normes d'aquí. Defensen la declaració unilateral d'independència i el català com a única llengua oficial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia