Política

Unió de Centre neix per captar els “desencantats”

El nou partit està integrat per set exmilitants del PP, sis del PSC i quatre de CiU

Defensen que és una formació que no depèn de cap direcció de Barcelona

Un nou partit es presentarà a les eleccions municipals a Terrassa. Es tracta d'Unió de Centre per Terrassa, que pretén arribar al 5% de l'electorat, percentatge que els donaria representació municipal gràcies al vot abstencionista i dels “desencantats” dels altres partits. Malgrat que la seva junta és conscient que hauran de disputar-se aquests votants amb Ciutadans i Plataforma per Catalunya, consideren que el seu gran avantatge és que no estan “sota les directrius de Barcelona ni de Madrid”.

Liderat per un exmilitant del PP, Jesús Rodríguez, neguen que sigui un grup escindit de la secció local dels populars. Si més no, de la cinquantena de simpatitzants, set són exmilitants del PP, però, sis en són del PSC, i quatre de CiU i, d'altres, de Ciutadans. De fet, Rodríguez es va desmarcar dels populars recordant que ha presentat una denúncia contra el grup local i el provincial del PP per la revelació de dades personals que van fer durant la seva marxa de la formació.

LA FRASE

Som els únics que no estem sota les directrius de cap altre partit amb seu a Barcelona o Madrid
Jesús Rodríguez
PRESIDENT d'unió de centre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.