Sense - El Punt

Emotiu homenatge a Simoncelli amb una volta de tots els pilots a Xest

El record l'ha encapçalat el campió de 500cc el 1993, Kevin Schwantz, que ha conduït la moto de ‘SuperSic'

Tots els motociclistes s'han col·locat el dorsal 58 mentre feien la volta, que ha acabat amb una sorollosa traca

El circuit de Xest ha viscut un emocionant i multitudinari adéu al pilot italià Marco Simoncelli, que va morir al Gran Premi de Malàisia, amb una volta que aquest diumenge han encapçalat el nord-americà Kevin Schwantz i el seu gran amic Valentino Rossi.

Schwantz, campió del món de 500 c.c. el 1993, ha estat l'encarregat de pilot la moto Honda RC 212V de Simoncelli, reconegut admirador del pilot de Texas, en un fet sense precedents en el campionat del món, ja que tots els pilots i motos de totes les categories han completat una volta al circuit valencià.

Tots els pilots s'han vestit amb el dorsal 58 i el seu gran amic Rossi s'ha col·locat per sobre del seu mono de cuir una samarreta de “SuperSic” i una bandera negra que recordava el pilot i el seu dorsal.

Un cop han completat la volta al circuit entre els aplaudiments del públic, tots els pilots han arribat a la línia de meta, on els han esperat tots els representants del campionat del món, de d'organitzadors i institucions oficials fins a equips mecànics, premsa i públic en general que ha omplert de gom a gom la zona.

L'homenatge a Simoncelli ha acabat amb una espectacular traca multicolor que ha vingut a compensar les peticions del pare del pilot mort “en lloc d'un minut de silenci, un minut de soroll, de molt de soroll”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.