cultura

Una nova veu

La cantant gironina Lydia Torrejón grava els seus primers temes només tres mesos després de debutar

“Cantar ha estat la il·lusió de tota la meva vida, però fins ara no m'havia atrevit a fer-ho per vergonya”, diu Lydia Torrejón (Girona, 1984), que ha gravat les seves primeres composicions, com ara Si te tengo que elegir, només tres mesos després d'haver debutat en un escenari. La seva primera actuació va tenir lloc el 26 de febrer passat al centre cívic de Santa Eugènia, Can Ninetes, i des de llavors ha combinat alguns concerts amb la promoció de les seves primeres cançons, que ja estan començant a sonar en diverses emissores com ara Ràdio Teletaxi, tot i ser una artista realment independent i sense cap lligam amb companyies discogràfiques, almenys de moment.

Aquesta cantant gironina amb arrels andaluses i extremenyes es mou entre el pop i la música espanyola, però des d'una perspectiva molt actual. La seva primera maqueta inclou tres versions: A tu vera, tot un clàssic de la cobla; Mujer contra mujer, de Mecano, i Solamente tú, de Pablo Alborán. El CD es completa amb tres cançons pròpies: Contigo, Si tengo que elegir i Penumbra triste.

Va ser el seu professor de guitarra, Santi Fontclarà, qui va descobrir el seu talent per cantar i qui la va animar també a enregistrar aquestes cançons a l'estudi de gravació que té a Sant Celoni. En directe, Lydia Torrejón canta acompanyada per les guitarres de Fontclarà i Joel Blasi. Té vídeos a Youtube que ja han rebut 11.000 visites i es promociona també a través de Facebook i de la seva pròpia pàgina, www.lydiatorrejon.tk, on es poden escoltar cançons i també hi ha vídeos i fotos promocionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.