Cinema

Ira de titanes 3D

Mitologia grega digital

Un argument basat en els personatges i les històries de la mitologia grega, un repartiment farcit d'estrelles (Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington...) i l'ús generós d'efectes especials digitals tornen a ser els ingredients bàsics d'aquesta segona entrega d'Ira de titanes, que arriba avui als cinemes.

Si en aquella pel·lícula, situada deu anys enrere, l'heroi Perseu s'enfrontava a Medusa i vivia altres aventures més properes a l'ortodòxia de la mitologia grega, la història d'aquesta nova pel·lícula s'ajusta més als cànons de les superproduccions de Hollywood, amb una història que, bàsicament, és un recurs per desplegar tota mena d'efectes visuals. Perseu (Sam Worthington) vol viure tranquil·lament amb el seu fill Heli, però els déus estan debilitats per la falta de fe de la humanitat, i els titans els amenacen de nou. Kronos, amb el suport d'Hades (Ralph Fiennes) i Ares, prepara un pla per segrestar Zeus (Liam Neeson), i Perseu decideix tornar a l'acció.

‘Wrath of the titans'. Direcció: Jonathan Liebesman. Intèrprets: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Danny Huston, Toby Kebbell. Acció / fantàstic. EUA, 2012.
http://wwws.warnerbros.es/clashofthetitans2/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Ira de titanes

«Ira de titanes»

Gènere: Fantàstic
Direcció: Jonathan Liebesman.
Intèrprets: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Rosamund Pike.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a