El lector escriu

Els discurs era consensuat

La junta directiva de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona reunida el 9 d'octubre va acordar enviar aquesta carta amb l'objectiu de desmentir i aclarir la notícia que el seu diari va publicar dimecres passat, 3 d'octubre, amb el següent titular: “Escudero es queda sol en la defensa de la creació de parcs temàtics de l'Empordà.”

El discurs del president de la patronal el Dia Mundial del Turisme ha estat notícia per a molts mitjans de comunicació. Un discurs que prèviament va ser consensuat i acordat per tota la junta directiva de la federació, de la qual en formen part alguns dels empresaris que apareixen al seu article. El nostre president, en els seus nou anys de mandat i de celebracions del Dia Mundial del Turisme, no ha actuat mai en solitari. Tot el que ha dit i ha exposat en l'acte esmentat ha estat sempre prèviament consensuat entre tots els membres de la junta directiva

En aquest sentit, considerem que els titulars de la notícia i el de portada eren totalment exagerats per diversos motius:

En primer lloc, no és un argument suficient que un hoteler digui que no està d'acord amb la visió de la patronal del que pot ser l'Empordà, perquè sabem del cert que molts altres, en rebre la trucada de professionals del seu mitjà de comunicació, van respondre que “el que havia declarat el president al seu discurs prèviament havia estat consensuat per tota la junta”.

I, en segon terme, no és prou motiu per redactar un titular com l'esmentat que responsables polítics turístics creguin que aquest projecte no és l'adequat per a l'Empordà, perquè ells i nosaltres pertanyem a diferents sectors econòmics, que, com és lògic, tenen diversos punts de vista.

En definitiva, volem deixar molt clar que la nostra patronal sempre actua en defensa i sent la veu del que pensa i creu la majoria de les persones membres del sector de l'hostaleria gironí. I que, conjuntament, actuem en conseqüència i units, amb missatgers clars i una sola veu: la del nostre president.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.