La Ducati Hypermotard 796 és apta per a més públic

El minimalisme no és que es prodigui amb freqüència en el món de les motos, sinó més aviat tot el contrari. Una moto imponent sempre agrada, però, en alguns casos, si hi hagués una versió menys contundent i apta per a un ventall més ampli de públic, seria una proposta interessant. Justament això és el que ha succeït amb la Hypermotard de Ducati. Primer va ser la radical versió de 1.100 cc i ara arriba la que incorpora el nou propulsor denominat 796. El seu preu és de 8.995 euros i manté l'espectacular estètica i personalitat agressiva que caracteritza la singular supermotard italiana.

El motor bicilíndric en forma de V refrigerat de forma mixta per aire i oli és una evolució del de la Monster 696, augmentat a 803 cc. El més destacable és que en aquest cas l'embragatge deixa de ser de multidisc en sec i passa a ser banyat en oli. I com que també incorpora maneta amb bomba hidràulica, resulta més suau. Altres punts destacats de la Hypermotard 796 són el contingut pes de 167 quilos, el contundent xassís multitubular amb basculant posterior monobraç i les suspensions: la davantera, Marzocchi i la posterior, Sachs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.