Magnífic balanç per a Opel

La designació del nou Opel Astra com a millor cotxe de l'any 2010 a l'Estat espanyol va incrementar el balanç de distincions internacionals –més de 40– amb què la marca alemanya va cloure l'exercici 2009. El jurat, format per 56 periodistes del motor, va atorgar 192 punts al nou Astra, mentre que en el segon lloc de la classificació les diferències van ser mínimes entre el Citroën C3 Picasso i el Toyota iQ (62 i 59 punts, respectivament). La tecnologia del nou Astra també ha estat premiada en diferents concursos europeus.

Altres models d'Opel guardonats van ser el Corsa –valorat pel consorci de peritatges Dekra com el model amb l'índex més baix de defectes– i l'Insignia, una de les grans referències en un mercat tan exigent com és l'alemany. Una altra de les distincions va ser per a l'híbrid Ampera, que serà comercialitzat a finals del 2011 i al qual la revista francesa L'Automobile va concedir el premi a la innovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.