El Mini més atrevit

No hi ha cap dubte. El Mini és una font inesgotable d'inspiració. Després del vistós concept car que va anticipar com seria –o serà– una versió cupè d'aquest model, la marca propietat de BMW ha sorprès en presentar al Saló de Detroit la reinterpretació per als temps actuals de la versió Mini Moke, aquella que Alec Issigonis va crear l'any 1964. El Mini Beachcomber Concept –aquest és el seu nom– és la declinació més atrevida realitzada fins ara d'aquest model. I és que la carrosseria prescindeix de tot el que en els moments d'oci i quan fa bon temps no és estrictament necessari, sense que això representi cap dèficit estructural o pel que fa a la seguretat. I per si les condicions canvien i cal protecció contra una intempèrie adversa, estan previstes peces rígides o una capota tèxtil que ocupa poc espai i és de bon posar i treure.

Per confirmar que la condició crossover no és només una qüestió estètica, aquest Mini disposa de tracció total ALL4, el recorregut de les suspensions està a l'altura de les circumstàncies i les llandes, de 17 polzades, munten uns pneumàtics específics per circular fora de l'asfalt i amb tecnologia Runflat, que alleuja els inconvenients de les punxades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.