La línia que cal seguir

Garage Andreu, concessionari de Citroën a Girona, estrena la nova imatge de marca i el format funcional d'instal·lacions i serveis que la firma francesa anirà implantant arreu del món

La combinació entre els colors blanc, vermell, negre i gris cromat amb què Citroën anirà manifestant la seva nova imatge arreu del món l'ha estrenat Garage Andreu, el primer concessionari construït d'acord amb els nous criteris estètics i funcionals estipulats per la marca francesa. Sobre una superfície d'uns 8.000 metres quadrats en què predomina la llum natural, reuneix tots els serveis: venda de vehicles nous i d'ocasió, recanvis i reparació completa (mecànica, electricitat, xapa i pintura).

La nova estètica i ordenació funcional de Citroën s'aprecia especialment en l'exposició de vehicles nous, distribuïda en diferents zones, entre les quals no falta un espai delimitat per als nens. Destaca especialment la zona específica on s'exhibeixen els models més exclusius de la marca, des de la versió més refinada del nou C3 fins a la berlina de luxe C6, i on aviat serà present el DS 3, el primer d'una nova línia d'automòbils distintius que lluiran la sigla DS.

Arriba el nou C3.

Aquest mes comença la comercialització del nou C3, que amb 3,94 metres de llargada destaca per la seva habitabilitat, capacitat del maleter i, especialment, per l'innovador parabrisa panoràmic Zenith. La gamma d'aquest nou model es diversifica en vuit motors (repartits a parts iguals entre gasolina i gasoil) i quatre definicions d'acabat. Els preus van dels 11.100 euros (1.1 Airdream) als 17.900 euros (VTi 120 CAS Exclusive).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.