270 CV per al Golf més potent de la història

Tots els referents anteriors del Volkswagen Golf pel que fa a potència queden superats pel Golf R. Equipat amb un motor 2.0 TSI, amb injecció directa de gasolina i sobrealimentat per compressor i turbo, arriba fins als 270 CV i 350 Nm. Ara bé, comparat amb el seu antecessor, el Golf R32, amb motor de 3.2 litres i sis cilindres, el consum de gasolina baixa un 21% i segons dades oficials se situa en una mitjana de 8,5 litres/100 km (8,4 en les versions amb canvi automàtic opcional DSG). Amb canvi manual, només li calen 5,7 segons per accelerar de 0 a 100 km/hora i amb el DSG, encara li sobren dues dècimes.

El Golf R transfereix tota la seva potència sobre l'asfalt mitjançant la tracció total 4Motion, profundament evolucionada respecte de la del Golf R32. El xassís és el mateix de l'actual generació del Golf, però 25 mil·límetres més baix. I opcionalment se li pot acoblar la suspensió electrònica DCC, que adapta constantment l'amortiment segons la carretera i el tipus de conducció i permet seleccionar entre tres programes. Els frens són més poderosos i el control d'estabilitat es pot reajustar quan desitja practicar una conducció esportiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.