El compacte «premium» d'Audi ja truca a la porta

La línia d'exclusivitat que fa uns anys va iniciar el nou Mini segueix guanyant adeptes. Alfa Romeo s'hi va apuntar després amb el Mi.To, Fiat amb el nou 500 i Citroën ho fa ara amb el DS3. Evidentment, Audi no ha de ser menys i per fi té a punt l'esperat A1, que la marca alemanya anuncia com el primer cotxe premium del segment dels minicompactes. Va destinat a un públic majoritàriament jove, amb estil i amant de les noves tecnologies. Arribarà a l'estiu, amb preus a partir dels 16.000 euros, i facilitarà múltiples possibilitats de personalització.

L'Audi A1 fa 3,95 metres de llargada per 1,74 d'amplada i només 1,42 d'altura, unes proporcions que deixen prou clar el seu tarannà. Dins l'habitacle, Audi inaugura la tecnologia d'il·luminació LED aplicada a un model compacte. Els interessats en l'A1 podran triar entre deu colors de carrosseria i quatre motors diferents: 1.2 i 1.4 TFSI, amb injecció directa de gasolina i sobrealimentats (86 i 122 CV, respectivament), i els turbodièsel 1.6 TDI, amb 90 i 105 CV. Tots quatre destaquen per la seva eficiència, pel baix consum i pel respecte pel medi ambient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.