L'escúter elèctric de Honda

El fabricant de motos més gran del món iniciarà la comercialització d'un escúter elèctric, l'EV-neo, a finals d'aquest mateix any. Aquest vehicle, que en principi es distribuirà fonamentalment entre les empreses de serveis, esdevé la nova pedra angular de Honda en l'àmbit elèctric amb vista al futur. I és que l'aparició de diversos models d'altres marques amb motor d'emissions zero ha accelerat l'arribada al mercat d'aquesta moto equipada amb bateria d'ió liti, que funciona sense escombretes i que es pot carregar en qualsevol font d'alimentació, industrial o domèstica.

L'EV-neo ofereix unes prestacions equivalents a les d'un escúter de 50 cc, sense emetre cap tipus d'element nociu. L'autonomia és de 30 quilòmetres circulant a una velocitat no superior a 30 km/h. Les seves dimensions són d'allò més contingudes per aconseguir un pes reduït. La recàrrega té dos modes d'execució: ràpid i lent. El primer carrega el 80 per cent de la bateria en només 20 minuts. En el mode lent, els carregadors convencionals completen l'alimentació del motor en tan sols quatre hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.