Canals

BMW commemora els 30 anys de la primera GS

Va ser la tardor de l'any 1980 que BMW Motorrad va presentar la R 80 GS, la precursora de les actuals motos mixtes per a carretera i off-road de la marca alemanya. Durant tres dècades, les GS equipades amb motor boxer han tingut una evolució constant i han esdevingut una referència entre les motos amb què es pot afrontar qualsevol tipus de desplaçament tant sobre asfalt com en pistes fora de carretera. Trenta anys després i amb una gamma GS d'allò més completa, BMW commemora l'esdeveniment. Ho fa amb els models especials 30 Years GS de les R 1200 GS (també en versió Adventure), F 800 GS i F 650 GS, i alhora amb una línia d'indumentària i complements.

Les motos d'aquesta sèrie són de molt bon distingir visualment, ja que es comercialitzen exclusivament en tonalitat blanca alpina, amb la decoració tricolor de BMW Motorrad Motorsport al dipòsit, amb la inscripció 30 Years GS i amb la sigla GS repujada al seient. Altres components són els protectors de puny, la cúpula tintada i el patí protector dels baixos del motor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.