Canals

Les cares de la notícia

COMISSIONADA D’ACCIÓ SOCIAL DE BARCELONA

Sònia Fuertes
Ajuda als sensesostre
En plena alerta pel mal temps, els sensesostre necessiten més que mai tots els esforços assistencials d’entitats i administracions. La comissionada de l’Ajuntament de Barcelona ha recordat que sempre falten mitjans i que, més enllà de les emergències, cal mantenir les ajudes tot l’any.

PRESIDENTA DEL PERÚ

Dina Boluarte
El Perú, a la deriva
Cada dia que passa, a la presidenta del Perú se li escapa més de les mans el control de la situació. Després de l’empresonament del president electe, Pedro Castillo, en estranyes circumstàncies, la presa de la universitat per la policia contra els dissidents no és pròpia d’un règim democràtic.

MILLOR ACTRIU REVELACIÓ

Carla Quílez
Ha nascut una estrella
Amb només catorze anys, l’actriu Carla Quílez es va convertir ahir en la millor actriu revelació en la quinzena gala dels premis Gaudí del cinema català, que aquest any estrenava aquesta categoria. El seu discurs, emotiu i sincer, va ser un dels millors de la nit i va confirmar que ha nascut tota una estrella.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.