Canals

Sopars d’estrella amb bombolles selectes

El Festival Gastronòmic Corpinnat celebra enguany la tercera edició havent-se consolidat com una de les ofertes enogastronòmiques de l’estiu a Catalunya. Més de trenta sopars preparats per xefs de prestigi reconegut i servits en espais singulars dels cellers que integren la marca col·lectiva de vins escumosos de qualitat: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas. Els comensals tenen l’oportunitat de tastar els vins i escumosos selectes que elaboren aquests cellers i maridar-los amb plats elaborats per cuiners i cuineres de referència com Carles Gaig, Rafel Muria, Marc Ribas, Ferran Cerro, Víctor Torres, Adriana Carcelén o Carme Picas. El preu dels sopars oscil·la entre els 65 i els 250 euros i gairebé la meitat de les taules ja estan reservades.

Festival Gastronòmic Corpinnat Del 15 de juny al 31 de juliol www.corpinnat.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia