Sopars d’estrella amb bombolles selectes
El Festival Gastronòmic Corpinnat celebra enguany la tercera edició havent-se consolidat com una de les ofertes enogastronòmiques de l’estiu a Catalunya. Més de trenta sopars preparats per xefs de prestigi reconegut i servits en espais singulars dels cellers que integren la marca col·lectiva de vins escumosos de qualitat: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí, Can Descregut i Pardas. Els comensals tenen l’oportunitat de tastar els vins i escumosos selectes que elaboren aquests cellers i maridar-los amb plats elaborats per cuiners i cuineres de referència com Carles Gaig, Rafel Muria, Marc Ribas, Ferran Cerro, Víctor Torres, Adriana Carcelén o Carme Picas. El preu dels sopars oscil·la entre els 65 i els 250 euros i gairebé la meitat de les taules ja estan reservades.