Canals

Simfonits arriba a Lloret de Mar

El Simfonits Marenostrum Festival arriba per primera vegada a Lloret de Mar amb tres espectacles units a tres experiències gastronòmiques. Simfonits és més que un esdeveniment musical, és una celebració de la vida, de l’art i del plaer de gaudir. En els entorns més espectaculars, des de l’emblemàtic Sant Pere del Bosc a Lloret de Mar, passant per la magnífica Toolip Art Gallery de Budapest, fins a arribar a la vibració marítima de Marsella, el festival promet una fusió única de música clàssica, música antiga, jazz i fusió.

Però el Simfonits Marenostrum Festival va més enllà de la música. Es tracta d’una experiència holística que convida els assistents a gaudir amb experiències gastronòmiques excepcionals, on cada plat està inspirat i pensat per complementar les notes musicals que envolten l’aire. A més, l’art té un paper protagonista, amb exposicions i instal·lacions que dialoguen amb l’entorn, creant així un ambient en què tots els sentits són estimulats.

Simfonits Marenostrum Festival Del 28 de juny al 6 de setembre www.simfonits.com
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia