Canals

Culte a l'essència «custom»

Harley-Davidson no deixa de sorprendre'ns. Any rere any exhibeix un dels seus punts forts reinventant algun dels seus models i alhora mantenint ben viva la filosofia de crear motos totalment diferents de la resta. Amb la Forty-Eight ha arribat el torn de reviure el que en podríem denominar el primer dipòsit en forma de cacauet. I és que fa 62 anys es va crear el primer dipòsit peanut, tot un èxit en aquella època. Però no només el dipòsit serveix per emmarcar l'essència intrínsecament custom d'aquesta nova Harley. Aquest model d'estil bobber rendeix culte al minimalisme, amb rodes de diàmetre reduït, pneumàtics amples, retrovisors situats sota el manillar pla, seient d'una sola plaça i parafangs retallats. Tota una declaració d'intencions de cap a qui va enfocada aquesta espectacular Forty-Eight: als que es considerin bad boys.

Aquesta sensacional moto disposa d'un propulsor de notable contundència i ja ben reconegut dins la marca. Es tracta de l'Evolution de 1.202 cc, amb injecció electrònica, refrigerat per aire i exhibint els acabats típics de la marca de Milwaukee: negre polit, detalls cromats i acoblat sobre el xassís amb silent-blocks per fer-lo més còmode i reduir les vibracions. El preu d'aquesta espectacular i diferenciadora bobber és d'11.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.