Canals

El Range Rover més petit

Tot i que no arribarà fins al mes de setembre, és considerable l'expectació que genera el Range Rover Evoque, del qual ja se'n poden fer comandes. I és que amb aquest model –el més petit i lleuger de la família Ranger– Land Rover trenca esquemes. L'oferirà en carrosseria de tres portes (4,35 metres) i quatre places, calcada del prototip LRX, el pare de la criatura. I si ens mirem els preus, aquest format denominat Coupé se'l considera més exclusiu que el de cinc portes i cinc places, a partir de 33.600 euros. A versió equivalent, els preus del Coupé són 1.000 euros més cars.

Amb l'Evoque, Land Rover va clarament a la recerca de nous clients –més joves que els habituals de la marca– als quals proposa una alternativa als actuals SUV de categoria premium i, a més, personalitzada al seu gust. D'aquí la gran diversitat de colors de la carrosseria (12) o els 16 tipus de disseny per a l'interior, a més d'uns quants altres elements per escollir. La gamma de l'Evoque comprendrà tres nivells d'acabat i els motors 2.2 turbodièsel (150 i 190 CV) i el 2.0 de gasolina, amb injecció directa i turbo (240 CV). I també permetrà elegir entre tracció total permanent o davantera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.