Canals

Hyundai i40, tot un luxe

Hyundai no s'ha estat de res en la participació en el saló de Barcelona, espai en què presenta el nou Elantra –d'imatge més esportiva que el seu antecessor– i per al qual ha reservat l'estrena mundial de l'i40 en versió sedan de quatre portes. Un model amb el qual la marca coreana eleva, i de quina manera, un nivell que ja en les seves creacions més recents no havia deixat d'anar a més. Si això ja s'havia confirmat en la presentació de l'i40 SW (carrosseria familiar) fa dos mesos al saló de Ginebra, aquest sedan de 4,74 metres de llargada, gran amplitud interior, acurada qualitat de construcció i línies molt ben aconseguides encara ho magnifica més. «Volíem allunyar-nos de la típica berlina de tres cossos. Amb una línia de sostre baixa i allargada, hem donat a aquest i40 l'atractiva silueta d'un cupè», comenta Thomas Bürkle, cap de disseny de Hyundai Motor Europa.

El Hyundai i40 SW arribarà al mercat estatal el mes de juliol i obrirà el camí de la versió sedan, que ho farà al novembre, poc després que també hagin fet l'entrada en escena el nou Elantra i el Veloster. Hyundai preveu vendre 60.000 unitats de l'i40 a Europa en un any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.