Canals

L'Audi Q3 genera expectació

L'altra primícia europea presentada a Barcelona és l'Audi Q3, un model que es va poder contemplar per primer cop el mes passat al saló de Xangai i que sempre ha generat expectació. Més encara des del moment en què es va confirmar que seria fabricat a Martorell. Doncs bé, ja el tenim aquí dos anys després que Audi mostrés, també a Barcelona, el concept car Cross Coupé –un avançament d'aquest Q3– i ja se'n poden fer comandes, tot i que les primeres unitats no arribaran fins passat l'estiu.

Definir l'Audi Q3 en poques paraules no és un exercici difícil; de fet, n'hi hauria prou amb citar que és el germà petit del Q5 i ja quedarien perfectament descrits els nivells de qualitat, exclusivitat, tecnologia i virtuts dinàmiques que conjunta aquest SUV compacte de 4,39 metres de llargada. El seva fase de llançament comercial, el Q3 es podrà triar entre dos motors 2.0 TFSI de gasolina (170 i 211 CV) i el 2.0 TDI de 177 CV, tots amb tracció total. Més endavant hi haurà el 2.0 TDI de 140 CV amb tracció davantera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.