Canals

D'estil americà i amb set places

El Fiat Freemont és el primer model resultant de l'associació entre la marca italiana i Chrysler. Es tracta d'un vehicle de gran format (4,89 metres de llargada i 1,88 d'amplada) i d'estètica molt semblant a l'estil americà, que utilitza la mateixa plataforma del Dodge Journey i té set places que possibiliten 32 configuracions diferents dins l'habitacle. Les de la segona i tercera fila queden més elevades que les de davant seu per afavorir la visibilitat dels ocupants cap a l'exterior.

Els seients de la segona fila posseeixen un sistema de coixins d'altura regulable per tal que hi puguin viatjar els nens amb tota seguretat. En configuració de tres files de seients, la capacitat del maleter és de 145 litres, volum que passa a ser de 540 en plegar la tercera fila i de 1.461, amb una superfície totalment plana, si també es prescindeix de la segona. La bona obertura de les portes (90 graus) facilita l'accés dins un habitacle on, a més d'una considerable amplitud i un bon efecte estètic, no s'hi troben a faltar espais i racons per desar objectes. El Fiat Freemont s'estrena al mercat estatal amb tracció davantera i motors turbodièsel 2.0 Multijet II de 140 o 170 CV, amb canvi manual. Més endavant serà disponible amb tracció total i canvi automàtic per al motor més potent. Amb preus que parteixen dels 24.450 euros, el Freemont té un complet equipament de sèrie. Té sis airbags, control d'estabilitat (també per al remolc), sistemes antibolcada i d'ajuda en arrencades en pendent, climatitzador de triple zona, control de velocitat i ràdio CD amb pantalla tàctil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.