Canals

Cross Coupé, així serà el SUV compacte de Volkswagen

Amb el prototip Cross Coupé, Volkswagen fa tota una declaració d'intencions de com serà el seu futur SUV compacte de quatre places. Vist des de fora, respon d'allò més bé a la seva denominació. En mides, els 4,34 metres de llargada el situen entremig del Golf i el Tiguan. Ara bé, si s'agafa com a referència aquest últim model, el Cross Coupé té 2,6 centímetres més de distància entre eixos i les volades davantera i posterior escurçades. I en habilitat en zones complicades fora de carretera, la bona altura respecte del sòl i l'angle d'atac davanter de 24,2 ja ho diuen quasi tot.

El VW Cross Coupé està propulsat per un motor TSI de gasolina (150 CV) i dues unitats elèctriques. Una, al davant, de 55 CV, i l'altra, de 155 CV i integrada en la unitat coaxial de l'eix posterior, intervé només en configuració de quatre rodes motrius. A ple rendiment de tots tres, s'obtenen 265 CV, amb transmissió DSG de 7 marxes. En mode totalment elèctric, el Cross Coupé pot arribar als 120 km/h de velocitat i recórrer 40 km. I gràcies a això, el consum mitjà de gasolina que declara la marca és de només 2,7 litres/100 km, amb les emissions de CO2 limitades a 62 g/km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.