Sense - Avui

Rita Hayworth inspira Jennifer Lopez

La cantant i actriu nord-americana d’origen hispà Jennifer Lopez s’inspira en les estrelles clàssiques de Hollywood a l’hora d’escollir i combinar el seu vestuari. I la seva predilecta és, sense cap mena de dubte, la gran Rita Hayworth.

J.Lo ha declarat al diari alemany Welt amb Sonntag la seva admiració per les actrius que representen “el vell glamur de Hollywood”, perquè diu que inspirar-se en aquestes actrius li serveix per “alliberar-se del clixé de llatina sexi i lleugera de roba”.

Per a la intèrpret d’origen porto-riqueny, símbol de la bellesa llatina a la gran pantalla, Rita Hayworth va saber “com cap altra, vestir moda elegant de manera sexi sense caure mai en la vulgaritat”.

La protagonista de Giro al infierno explica en una llarga entrevista al Welt amb Sonntag que fa tot el possible per alliberar-se del clixé de llatina sexi, sobretot –diu– des que es va casar el 2004 amb el cantant Marc Anthony, el seu tercer marit.

“Fins fa sis o set anys sempre portava la cintura al descobert. Però ara sóc una dona més madura, amb experiència. I la moda és una expressió de la meva personalitat, de com sóc jo en relació amb la vida”, ha explicat la cantant, una dona que darrerament ha limitat les seves aparicions en públic deixant enrere l’època en què acudia diàriament a algun acte de promoció.

Jennifer Lopez, de 38 anys, està considerada una de les actrius més elegants i més ben vestides del món. El març passat va presentar el seu primer disc en castellà, Como ama una mujer, justament en plena promoció de la seva última pel·lícula, El cantante, que protagonitza amb el seu marit Marc Anthony.

Precisament aquest any ella és la primera (al davant d’Angelina Jolie i de Dayanara Torres, Miss Univers 1993 i exesposa de Marc Anthony) de la llista de les deu dones més ben vestides segons la revista People en Español, lloc que ja va ocupar el 2003.

Icona de la moda i empresària (té una línia de roba i una altra de perfum), “els vestits li queden millor que a ningú, dugui un Marchesa o un Versace. Dugui el que dugui”, diu People. Inspirant-se en qui s’inspira, no és estrany.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.