Sense - Avui

Scarlett Johansson, a l'Iraq per animar les tropes

La musa de Woody Allen viatjarà, a l'octubre, al país en guerra

La musa de Woody Allen, Scarlett Johansson, ha dit, a una entrevista publicada al diari nord-americà USA Today, que vol "anar a l'Iraq a l'octubre i, si no fos possible, un poc més tard". L'actriu i cantant encara no té clar què farà a l'Iraq amb les tropes, però a l'entrevista explica que "em sento molt afortunada de tenir l'oportunitat de veure'ls".

L'actriu, que aquest estiu ha rodat la darrera pel·lícula de Woody Allen a Barcelona, conta que vol viatjar al país en guerra per donar suport a les tropes nord-americanes "commoguda per les cartes que els soldats destinats al front m'envien".

Tot i que als EUA els actors representen una de les veure més crítiques amb la Guerra de l'Iraq i la invasió que l'any 2003 va ordenar George W. Bush, la idea de "visitar a les tropes" també ha seduït a l'actriu Lindsay Lohan.

Amb aquest viatge, Johansson vol emular a Marilyn Monroe, quan va visitar als soldats desplaçats a Corea el 1954, i s'acosta un poc més al mite ros de Hollywood.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.