Sense - Avui

Lopez i Anthony, un matrimoni "normal"

People

Jennifer Lopez segurament deu estar fent exercici com una boja aquestes setmanes. Segons va dir fa uns dies a Cosmopolitan, a la reina de les corbes sexis li encanta menjar i gaudir d'un bon àpat porqueria, ja que només es cuida a fons quan té algun projecte entre mans. Ara té overbooking (gira i pel·lícula acabada d'estrenar), i tot ho fa amb el seu Marc Anthony, de qui no se separa ni un moment des del juny del 2005, en què li va donar un sí vull gairebé d'amagatotis.

Les revistes grogues busquen crisi al seu voltant a l'estil Aniston-Pitt, o sigui incidint en el seu anunciat desig de tenir fills -fa uns dies ella mateixa va dir que un nen "solidificaria" la seva unió- però sempre que pot, o sigui quan està de promoció, la cantant reafirma el seu estat civil i assegura que fins i tot ha arribat a vegades a sacrificar la seva carrera per estar al costat de Marc quan va de promoció.

Potser com a premi a tanta dedicació, ara el popular cantant acaba de dir a Billboard que la seva pròxima gira, que no passarà per Barcelona, la farà conjuntament amb la seva dona. "Jennifer mai ha fet un tour, jo ho porto fent tota la meva vida. Vaig pensar que podria ser molt divertit". Per compensar tanta alegria, la parella ha pensat també a donar part dels ingressos a la lluita contra l'obesitat infantil a les escoles llatines.

"Prevenir-la en els anys d'escolarització és bàsic", ha dit el cantant, que segurament si pogués esborraria les declaracions de la seva dona que obren aquest article. I és que, malgrat que Marc vigila força la imatge de Jennifer Lopez -com, si no, s'explica que ja no llueixi aquells vestits transparents que van fer furor a les entregues de premis?- i que ella se'l mira abans de contestar una pregunta difícil quan fa una roda de premsa, l'huracà llatí és encara incontrolable.

Quan vol confessa que entén la criticada Cienciologia perquè el seu pare professa aquesta creença, o fins i tot explica que, malgrat dur talonassos de pam, Victoria Beckham li va revelar la seva inseguretat quan es van conèixer i amb el gest, va trobar la seva complicitat...

Professionalment, però, vol lligar-se curt al seu maridet. Acaben de presentar un film sobre la vida del cantant de salsa Héctor Lavoe (1946-1993), El cantante, on ella fa de productora i es fica en el paper de dona de Lavoe, que interpreta el mateix Anthony. La parella s'ha enfrontat a escenes dures en què el marit maltracta la dona i, segons diuen, els ha costat molt fer-les, "ha estat un desgast emocional". En acabar expliquen que s'han mirat als ulls i s'han alegrat de ser un matrimoni "normal" (calia?).

Potser per aquestes escenes, però bàsicament per la imatge que donen de Lavoe com un home "enganxat als narcòtics i les drogues", la seva filla, Leslie Pérez, i cantants que van actuar amb el mestre, com Cheo Feliciano, Ismael Miranda i Domingo Quiñones, han criticat la pel·lícula. Diuen que no reflecteix prou que era "un gran pare, un home de gran talent, alegria i un viatger incansable". Deu ser que el morbo ven més?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.