Sense - Avui

Banderas es passa a la moda

L'actor es convertirà en la primera “estrella masculina” que aparegui en els anuncis de Marks & Spencer

L’actor Antonio Banderas sembla que serà la imatge de la pròxima campanya nadalenca de la firma de moda britànica Marks & Spencer. Això és, com a mínim, el que deia ahir la revista Marketing Week, que, no obstant, no havia aconseguit la confirmació oficial de la cadena.

La publicació britànica està convençuda que Banderas es convertirà en la primera “estrella masculina” que aparegui en els anuncis de moda d’aquesta cadena (que el mes de maig va vetar Bryan Ferry, exlíder de Roxy Music, per haver elogiat l’estètica nazi al diari alemany Welt am Sonntag).
L’any passat l’escollida va ser Elizabeth Jagger, filla de Mick Jagger, que va protagonitzar una campanya inspirada en les aventures de l’agent secret 007, James Bond.

Segons Marketing Week, Banderas també podria protagonitzar una campanya inspirada en alguna pel·lícula, probablement la d’El Zorro.

D’altra banda, ahir es va saber que l’actor Owen Wilson, ingressat en un hospital de Los Angeles des del cap de setmana, quan va intentar suïcidar-se, ha deixat el rodatge de la comèdia Tropic Thunder, que havia de protagonitzar amb Ben Stiller. El protagonista de Starsky & Hutch, segons Variety, vol agafar-se un temps per descansar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.