Sense - Avui

La moda de ser salvatge

Els èxits de popularitat dels xous de la frívola Paris Hilton i, esclar, la immunitat amb què Kate Moss ha aconseguit transitar pel seu fosc afer amb les drogues semblen haver provocat un fenomen de simbiosi col·lectiva. De fet, ja fa temps que les revistes grogues van plenes de la vida al límit de joves cadells de Hollywood, i això tampoc podem dir que sigui res nou (qui no recorda la sang de Thornton que duia penjada al coll Jolie o les convulses nits de Micky Rourke?), però ara han coincidit una sèrie de casos amb el denominador comú de ser noies, estúpides, riques i envoltades de substàncies sospitoses, de sexe i alcohol.

La llista la inicia la mateixa Paris amb la seva col·lega Nicky Ritchie –ja més famosa que el seu pare, Lionel–, segueix amb Lindsay Lohan i culmina amb Britney Spears. Totes semblen estar immerses en una carrera per veure qui la fa més grossa, tant és així que Victoria Beckham la segona cosa que ha fet després de buscar una bona manicura a Los Angeles (va dir que això era més difícil que trobar escola per als nens) ha estat dirigir-se a Spears, Lohan i Hilton per avisar-les que David és totalment seu i qui s’hi acosti ho farà per sobre del seu cadàver (textual). Es veu que la pija britànica va sentir l’hereva de l’imperi hoteler que afirmava que el jugador li semblava un home “molt calent” i ja ha aixecat totes les barreres.

A Madrid li van créixer més Obregons i Rebeccas Loos de les que podia pair i ara no vol que res ni ningú disminueixi la pàtina de glamur i perfecció amb què ha venut el seu matrimoni. Hilton no la molestarà. Tot just acabada de sortir de la presó, no li interessa fer soroll. Amb ensenyar un pit a la platja ja fa... A la Lohan també l’agafa en un moment pròxim a seguir les passes carceràries de Paris per conduir no gaire recte i amb un grapat de pols de talc, que evidentment assegura que no li pertanyia.

De poc li ha servit dur una turmellera antialcohol, com poc li ha aprofitat a Spears passar per una clínica de desintoxicació. Avui surt als EUA la revista OK!, en què apareixen les fotos de la sessió en què, mig zombi, feia coses com recollir els excrements del gos amb un caríssim Chanel prestat per les fotos. I no era que hi hagués un Bieito en la direcció artística! L’última és el rumor que està embarassada del tercer fill i sembla que no sap ni qui és el pare. També Ritchie ha creat expectació deixant que creixi la sospita que espera un nen... Amb aquest panorama ens hem espantat una mica en llegir que Claudia Schiffer (a qui se li acaba de morir el pare als 70 anys jugant al golf) apareix amb poca roba al Vogue francès. Però no patiu, la germànica és incorruptible i això no és més que una sessió de fotos sexi per al seu lluïment. Més preocupant és que Marta Lluïsa de Noruega s’hagi llançat ja de cap a treure profit del seu estrany món espiritual, que fins ara lligava curt per allò de ser quarta en la successió al tron.

La princesa, que va renunciar a ser altesa per casar-se amb un polèmic escriptor, es declara clarivident i ha fundat una escola, Asarte Education, per ensenyar a “contactar amb els àngels”. Diu que va aprendre a fer-ho comunicant-se amb els cavalls. D’aquí a fer-se amiga de la colla de Hollywood hi ha un pas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.