Sense - Avui

Penélope Cruz amb Bono?

L’actriu es passeja amb el cantant mentre Kate Moss busca refugi a casa de Ronnie Wood

Naomi Watts, a qui recordarem sempre amb el vestit fet miques en mans d’un goril·la anomenat King Kong, acaba de ser mare a Los Angeles del seu primer fill, Alexander Pete, el mateix dia en què Penélope Cruz torna a ocupar els titulars grocs. Ja fa temps que necessitem una llibreteta exclusiva per anar anotant els amors –o suposats amants– de l’actriu, que ha tingut l’habilitat o la desgràcia de convertir-se ja en un nom fix de la premsa groga americana, i britànica! Després de pressuposar que estava amb Olivier Martínez, amb l’exnòvio de Scarlett Johansson, Josh Hartnett –hi ha qui els va veure al Carib–, i amb el mateix Lenny Kravitz, ara li ha tocat el torn a Bono! No a José Bono, sinó al líder d’U2, cosa que resulta igual de sorprenent, però més fàcil de creure, la veritat.

La sospita de l’afer arriba per les fotos publicades a dos diaris britànics en què es veu la parella de la mà a les platges de Saint-Tropez i ballant fins a les 4 de la matinada en un selecte club amb la model Helena Christensen. Si l’actriu respongués als paparazzi, cosa que no fa, segurament diria que no hi ha més que admiració cap al que considera “el meu heroi” per totes les causes humanitàries que tira endavant. Recordem que Pe va estar molt unida a la fundació Sabera d’ajuda a les nenes de Calcuta en l’època en què funcionava i afegim que ara s’ha sumat a la campanya del cantant per combatre la sida a l’Àfrica. Del que no podran parlar és de modelets ara que Pe acaba de llançar la seva pròpia col·lecció i Bono té una línia de roba solidària a preu europeu, perquè ell sempre ha confessat que la que sap de moda és la seva dona, Ali Hewson, amb qui porta casat més de 24 anys i té 4 fills.

Aquesta raó i el seu catolicisme irlandès fan encara més improbable que hagi caigut en els braços d’una Pe a qui Woody Allen ja espera per rodar. Només li faltava al pobre director que arribés l’ex de Cruise per acabar de ser centre de la tafaneria popular. Els últims dies sembla haver perdut la seva eterna paciència –l’han filmat fins i tot dormint una migdiada en un bar– i ja s’amaga de les càmeres tant com pot. Kate Moss també ha buscat un refugi segur ara que se sap objectiu de la premsa per haver-se separat –quants cops portem?– del “bavós” Doherty després de veure’l amb una altra. I, ves per on, l’ha trobat a casa d’un senyor de l’edat d’Allen i tan poc fiable com ell: Ronnie Wood! Si Woody la va fer grossa lligant-se la seva filla adoptiva, el baixista dels Rollings no sembla la millor companyia per a algú que està eternament intentant deixar les drogues. Recordem que en els seus bons temps va arribar a 8 cerveses i 2 ampolles de vodka... Però diuen que ara ja no és el que era. De fet, s’ha de donar pas a les noves generacions, oi? Serà la filla gran de Bruce Willis i Moore una nova Paris Hilton?

No podem deduir això tan sols d’una sorollosa nit de farra que va acabar amb detencions i confiscacions de marihuana, però sí que podem imaginar que la bronca del seu republicà papà ha de ser sonada. En canvi, Miguel Bosé està d’allò més liberal. Acaba de dir en una revista italiana que si hagués de sopar amb algú que li cau fatal, triaria Aznar “amb esperit antropològic, com si sortís amb una girafa, per veure com es comporta”. No crec que sigui difícil d’imaginar. O sí?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.