Sense - Avui

Manel Fuentes ja té la parelleta

El periodista, que ja té un fill nascut el 2002, acaba de ser pare d'una nena

Manel Fuentes va ser pare diumenge del seu segon fill, una nena que es dirà Bruna i que es troba en perfecte estat de salut, igual que la seva mare, la periodista Clara Cabezas. El naixement va tenir lloc a Barcelona, ciutat on viu la parella i també on va arribar al món el seu primer fill, Max, el juny del 2002.

La parella, que ha aconseguit dur l'embaràs totalment al marge de la premsa rosa, és absolutament discreta pel que fa a la seva vida privada. L'últim acte social on vam poder veure el conductor del Caiga quien caiga de Tele-5 va ser al juliol en la desfilada de la marca Pepe Jeans a Montjuïc durant el saló de moda Bread&Butter.

Fuentes ha confessat en més d'una ocasió que li encanta exercir de pare amb en Max, a qui porta a l'escola i al parc com un pare més, i no li costa gens renunciar a d'altres projectes professionals que li ofereixen per estar més hores amb el seu nen. Ara ja tindrà la parelleta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.