Sense - Avui
Carme Ruscalleda rep a Vic el premi Llonganissa d'or i anuncia un nou plat pel Sant Pau fet amb porc d'huroc de Riudarenes
COMARQUES GIRONINES
La cuinera del restaurant Sant Pau, Carme Ruscalleda, ha rebut aquest divendres al vespre el guardó Llonganissa d'or. Aquest premi que entrega la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Llonganissa de Vic i s'entrega a persones que han promocionat els productes genuïnament catalans.
Ruscalleda ha assenyalat que s'ha creat un producte que "traspassa fronteres" i s'ha aconseguit "posar-li un cognom" perquè tothom associa el producte amb la ciutat. Ruscalleda ha anunciat que properament el seu restaurant oferirà un plat fet amb porc d'huroc, una raça porcina recuperada per un criador de Riudarenes (Selva).
Ruscalleda ha assenyalat que s'ha creat un producte que "traspassa fronteres" i s'ha aconseguit "posar-li un cognom" perquè tothom associa el producte amb la ciutat. Ruscalleda ha anunciat que properament el seu restaurant oferirà un plat fet amb porc d'huroc, una raça porcina recuperada per un criador de Riudarenes (Selva).
Notícies relacionades
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.