Sense - Avui

Bread&Butter omple el 90% dels apartaments turístics de Barcelona

Moda

La celebració del Bread&Butter omplirà el 90 per cent dels apartaments turístics de la ciutat, i més de la meitat dels clients són professionals vinculats a empreses de moda com dissenyadors, fabricants, detallistes o modistes.

Segons l'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona (Apartur), la més gran punta d'ocupació es donarà les nits de dimecres a dissabte, i el preu mitjà per persona i dia se situa en 46 euros.

També han assenyalat que l'estada mitjana serà de 4,14 dies i que la procedència dels usuaris dels apartaments és molt diversa per la quantitat de països que presenten les seves col·leccions en aquest saló de moda urbana, però que els més nombrosos són alemanys, italians i anglesos.

L'Associació d'Apartaments Turístics de Barcelona està formada per 95 empreses associades que exploten apartaments turístics, que són pràcticament totes les empreses del sector, i que sumen una oferta de gairebé 2.500 apartaments.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.