Sense - Avui

Sarkozy i Bruni s'haurien casat en secret

El president francès, Nicolas Sarkozy, i la seva companya sentimental, la cantant i exmodel Carla Bruni, s'haurien casat en secret, el passat dijous, a l'Elisi, segons informa el diari francès L'Est Républicain a la seva pàgina web.

Aquest diari basa la seva informació sobre la cerimònia en un font propera a un testimoni de les noces, al qual no s'identifica. I, de moment, l'Elisi no ha confirmat l'enllaç.

Durant el dijous i el divendres passat van córrer rumors sobre l'imminent casament civil entre Sarkozy, de 52 anys, i Bruni, de 40, sense que ningú de l'Elisi en confirmés cap.

Divorci amb Cécilia
El divorci de Sarkozy amb la seva segona muller, Cécilia Ciganer-Albéniz, es va anunciar el passat 18 d'octubre, després de 20 anys d'unió i 11 de matrimoni.

El mes de desembre, Sarkozy i Bruni varen ser fotografiats, per primer cop junts, a Disneyland París. Posteriorment, la parella s'ha deixat de fotografiar als seus viatges a Egipte i Jordània.

Si, efectivament, Sarkozy i Bruni s'han casat resoldrà els problemes de protocol a les autoritats de l'Índia, on el cap d'Estat francès té previst fer una visita oficial els propers dies 25 i 26.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.