Sense - Avui

Jenna Bush es casa amb el fill d'un polític de Virgínia en una cerimònia privada

People

Jenna Bush, filla del president dels Estats Units, George W. Bush, es va casar dissabte amb Henry Hager, fill del president del Partit Republicà de Virgínia, acompanyada de més de 200 familiars i amics pròxims.
Jenna, professora de 26 anys, que va lluir un vestit blanc d'Oscar de la Renta, va contraure matrimoni amb Hager cap al tard, davant d'un altar de pedra calcària amb una creu gegant que va ser aixecat al ranxo de 647 hectàrees de la família Bush a Texas.

El casament va ser una cerimònia privada, sense premsa, però la informació es va filtrar durant les últimes setmanes, inclosa la decoració escollida, els colors del paisatge: verd, blau i lavanda, i el grup que animaria en viu la recepció: Super T.

La germana bessona de Jenna Bush, Barbara, va ser la dama d'honor, i el germà de Hager, Jack, va ser el padrí, segons la Casa Blanca.

Una portaveu de la Casa Blanca va declinar comentar sobre si Jenna adoptaria el nom de Hager i si els nuvis anirien de lluna de mel. El Washington Post va informar que la parella viatjaria a Europa.

Casa a Baltimore
La parella pensa viure a Baltimore, on ella treballarà com a professora i ell s'unirà a l'empresa Constellation Energy, segons informa la premsa. El nuvi, de 30 anys, rebrà el seu grau acadèmic de màster en negocis la setmana que ve, van assenyalar els mitjans.

Hager ha treballat com a col·laborador de la Casa Blanca i durant la campanya presidencial de Bush. El seu pare, John Hager, ha sigut assistent del governador de Virgínia.

Si bé la llista d'invitats al casament va estar limitada a la família i amics pròxims, el petit poble de Crawford va aprofitar la situació i algunes botigues tenien un actiu negoci amb la venda de guarniments de Nadal i clauers de Jenna i Henry.

Diversos restaurants i esglésies de la zona van oferir els seus millors desitjos a la parella en els seus rètols i l'escultura metàl·lica d'un àngel que hi ha a la ciutat va ser adornada amb un vel de matrimoni i un ram de flors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.