Sense - Avui

Les reines de totes les models

La model brasilera Gisele Bundchen guanya 24.067.439 euros l’any, el triple del que guanya Kate Moss, per exemple

Gisele Bundchen és la número 1 de les tops mundials del moment. Jubilades Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Elle Macpherson, Linda Evangelista i Cindy Crawford, l’exnòvia de Leonardo DiCaprio regna sobre les passarel·les de forma absoluta, condició que, naturalment, es tradueix al seu compte corrent. La revista Forbes l’ha col·locat en el número 1 de les models més ben pagades d’aquest 2007 i diu que guanya fins a 24.067.439 euros l’any, el triple del que guanya Kate Moss, per exemple, una de les que l’estalonen i famosa per la seva vida dintre i fora de les passarel·les.

Altres models riquíssimes que cita Forbes –la revista que anualment cataloga les persones més riques del món– són Heidi Klum, que guanya 5.835.034 euros l’any, Adriana Lima, que en guanya 4.376.094, i Alessandra Ambrosio, que ingressa el mateix que la Lima. Aquestes dues últimes, menys conegudes que la Bundchen per haver aconseguit mantenir en l’anonimat la seva vida privada.

Però la fortuna de Gisele és explicable. És una treballadora incansable i, al contrari de la majoria de models, que tenen un contracte principal i fan a l’any quatre o cinc campanyes, la brasilera fa a l’any unes 20 campanyes. A més, ingressa cada any més de quatre milions d’euros per permetre a una empresa de sabates del seu país, Grendene, que faci servir el seu nom i més de tres milions anuals per ser la imatge de Victoria’s Secret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.