Sense - Avui

Neverland, a subhasta

Califòrnia

El ranxo Neverland, propietat de Michael Jackson, se subhastarà públicament el pròxim 19 de març si no paga abans d'aquesta data 24,5 milions de dòlars (16,4 milions d'euros).
Una quantitat que sembla difícil que pugui pagar, tot i que acaba de demanar un préstec de 300 milions de dòlars a una agència d'inversions, amb l'ajuda de Sony, la seva discogràfica, i dels bancs HSBC i Barclays.

La propietat, d'11 quilòmetres quadrats, situada a Califòrnia, i que té el nom de la famosa illa El país de Mai Més, del llibre infantil de Peter Pan, té un zoològic i un parc d'atraccions amb roda, cavallets, autos de xoc i diferents tobogans. La subhasta inclou tot el que hi ha a l'interior de la casa, com ara mobles, accessoris i electrodomèstics.

El cantant no viu a Neverland des del juny del 2005, quan es va traslladar a Bahrein, on el govern d'aquest emirat àrab ha donat una treva a les seves finances.

L'exrei del pop i autor de Thriller, un dels àlbums més venuts de la història de la música, va ser informat dilluns que s'obriria una subhasta per l'embargament de la seva mansió. Si no hi ha una oferta suficient d'algun multimilionari per Neverland durant la subhasta, la propietat, que Jackson va comprar el 1987, passarà a mans de l'agència d'inversions Fortress.

El 2006 les autoritats de Califòrnia van ordenar el tancament de la propietat i van multar Michael Jackson per no pagar els salaris dels seus treballadors i no mantenir al dia les assegurances corresponents.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.