Sense - Avui

Madonna i Guy Ritchie es volen separar

La cantant Madonna ha demanat el divorci al cineasta Guy Ritchie i la parella ja està en contacte amb els seus advocats, segons afirma el diari britànic Daily Mirror.

Madonna i Ritchie han admès que el seu matrimoni està esgotat i volen una separació tan amistosa com sigui possible, segons ha pogut saber el diari a través de les paraules d'un amic de la parella. "Tots dos estaven molt calmats. Madonna li va dir a Guy: «Ho sento, vull el divorci». I ell ho va acceptar", ha afegit l'amic.

Tot i que no van signar cap acord abans del matrimoni, Ritchie, de 39 anys, podria obtenir uns 50 milions de lliures (uns 62 milions d'euros) de la fortuna de la cantant, estimada en 300 milions de lliures (uns 375 milions d'euros), indica el rotatiu.

La parella ha deixat clar que la seva prioritat és el benestar dels seus fills, Lourdes, d'11 anys; Rocco, de 7, i David, de 2.

Segons va informar fa uns dies el mateix diari, Madonna i Ritchie gairebé no surten junts i viuen pràcticament separats a la mansió que tenen a Londres.

Es van conèixer el 1998 en una festa organitzada pel cantant britànic Sting, i el 22 de desembre del 2000 es van casar al castell de Skibo (Escòcia).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.