Sense - Avui

Ségolène cicatritza "les ferides"

Ségolène Royal acaba d’obrir el seu cor de dona separada recentment a Paris Match, i ha assegurat que allà on hi havia dolor ara només queden “ferides cicatritzades”.

Curiosament, la frustrada aspirant a la presidència francesa ha parlat a la mateixa publicació que aquest estiu la va fer enfadar en mostrar unes imatges seves en biquini en una platja, sota el títol: “Vacances solitàries a Còrsega”. Se la veia esplèndida, però ella ho va considerar “assetjament fotogràfic” i va anunciar demanda.

El mateix va fer el seu ex, el líder socialista François Hollande, amb la sensacionalista Closer en veure-s’hi fotografiat amb la seva nova nòvia periodista. La justícia es va negar a retirar la revista, però va acceptar que la noia, Valérie Trierweiler, sigui indemnitzada amb 15.000 euros, perquè no és un personatge públic.

Ara Ségolène parla amb Paris Match –la revista que aquest estiu ha tingut la gentilesa de retocar els mitxelins del seu enemic Sarkozy– de política, però també una mica d’amor. Diu que ha girat full sense “renegar dels moments feliços” i que desitja que Hollande, la seva parella des de finals dels 70 amb qui té quatre fills, sigui “feliç” amb la seva nova companya.

“El més difícil ja ha passat. He trobat un nou equilibri en superar una etapa”, afirma, i de passada es felicita perquè ara la seva vida pública i la privada estan separades. A cap lector se li escapen les posicions enfrontades dins del mateix partit que va mantenir el matrimoni, ni la derrota presidencial que diu assumir “sense problemes”.

Ségolène, que ja havia concedit a Paris Match una exclusiva quan va néixer la seva última filla, el 1992, sembla haver aprofitat la posició d’avantatge que li donen les fotos del biquini per fer una entrevista a la carta i així aprofitar la bona publicitat que li pugui reportar en un moment de baixa popularitat.

Pitjor encara li va a Shinzo Abe, amb un govern en permanent crisi de credibilitat, però un cop de sort ha fet que ahir el seu rostre saltés de la portada dels diaris japonesos: Hisa Hito ha fet un any!
Aquesta notícia, aparentment més de l’Hola que del The Japan Times, resulta que crida l’atenció del país d’allò més perquè la criatura està cridada a regnar, després del seu tiet i del seu pare, perquè és la primera criatura de sexe masculí que ha nascut a la família imperial des del 1965. Les fotos mostren el príncep guapo i sa, i aquesta és precisament la intenció. O sigui, que l’hereva natural, Aiko, és cada cop més lluny de provocar una reforma feminista de la institució.

Per sort, hi ha dones canyeres al món que compensen tant de masclisme. Com Jennifer Lopez, que no ha parat fins que no ha aconseguit que la justícia faci pagar al seu exmarit Ojani Noa 548.000 dòlars per haver intentat publicar un llibre on la titllava d’infidel i explicava tafaneries de la seva intimitat.

Però el llibre estrella aquests dies als EUA és el que ha tret la periodista Rita Cosby sobre Anna Nicole Smith i la seva estranya mort. De moment ja ha aconseguit fer enfadar els dos homes que van litigar per la paternitat de la filla de l’exconilleta, Larry Birkhead i Howard Stern, ja que assegura que van manipular la premsa en tot el cas i que malgrat fer-se passar per enemics, se n’anaven al llit tots tres juntets! Què ho deu fer, que no ens costa de creure...?
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.