Sense - Avui

Andrés Pajares, detingut per amenaçar el personal d'un bufet d'advocats amb una pistola simulada

L'actor ha estat acusat d'un delicte d'amenaces i passarà a disposició judicial

L'actor Andrés Pajares ha estat detingut aquesta tarda a Madrid per agents de policia acusat d'un delicte d'amenaces als membres d'un bufet d'advocats, als quals hauria intimidat amb una pistola simulada i un esprai d'autodefensa amb el qual hauria ruixat diverses persones.

Els fets han tingut lloc cap a les 12.45h d'aquest dimarts al bufet Castellana Abogados situat al carrer Rafael Salgado de Madrid, quan l'actor ha entrat al despatx amb una gorra i bigoti postís i ha amenaçat el personal. Els treballadors han alertat la policia, que ha procedit a la seva detenció. Pajares ha estat traslladat a dependències policials per passar a disposició judicial.

La detenció d'Andres Pajares, de 68 anys, es produeix després que el febrer passat fracassés amb el seu últim espectacle A mi manera... de hacer, amb el que volia celebrar els seus cinquanta anys sobre l'escenari.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.