Sense - Avui

El transsexual embarassat es farà una ecografia en directe al programa d'Oprah Winfrey

Curiositats

El transsexual embarassat de cinc mesos defensarà aquest dijous la seva història al programa de la popular presentadora nord-americana Oprah Winfrey, on se sotmetrà a una ecografia en directe.
Thomas Beatie, de 34 anys, i que fins fa uns anys era una dona, explicarà tots els detalls de la seva història en un dels xous televisius més vistos dels Estats Units.

El programa d'Oprah està promocionant l'entrevista i fins i tot assegura en un comunicat que la parella "revelarà tots els detalls del seu passat, les seves relacions i el seu increïble embaràs", així com quins són els seus "plans per decorar l'habitació del seu bebè".

Thomas Beatie, que abans es deia Tracy Lagondino, i la seva dona Nancy esperen una nena que naixerà al mes de juliol.

La foto en una revista
La història de la parella va saltar la setmana passada als mitjans de comunicació en un article aparegut a la revista homosexual The Advocate, en la qual apareixia Thomas Beatie nu amb una panxa de cinc mesos,

Beatie es va extirpar fa uns anys els pits i es va sotmetre a un fort tractament hormonal, tot i que no es va extirpar l'aparell reproductor.

La seva dona no podia quedar-se embarassada perquè es va sotmetre a una histerectomia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.