Sense - Avui

Vuitton fa que es retiri un videoclip de Spears

A Britney Spears li plou sobre mullat. A banda dels problemes personals amb la justícia per la seva vida salvatge i la custòdia dels seus dos fills, ara li han sortit embolics professionals. Louis Vuitton acaba d’aconseguir que un dels seus videoclips, Do Somethin’, no es pugui veure més a Europa perquè utilitza sense permís el logo de la casa LV en la tapisseria d’un cotxe. La demanda d’un tribunal de París obliga Sony BMG i MTV Online a pagar 79.566 euros per haver “danyat” el nom de la firma i 994 euros més per cada dia que es passi el videoclip a Internet.

Sembla que el luxe francès no vol veure’s vinculat amb la imatge de noia perduda i descentrada que darrerament ens ofereix la cantant, tot i que la peça no correspon a l’aplaudit últim treball de Britney, sinó que és el segon single d’un àlbum de grans èxits del 2005 de la princesa del pop quan encara era pura.

Bé, relativament, ja que si mai ningú es va creure la imatge de Barbie innocent dels seus inicis, quan assegurava que arribaria verge al matrimoni, ara encara menys. Aprofitant que hi ha maror de fons, el seu advocat, Erin Ervin, ha dit que als 14 anys ja mantenia relacions sexuals. O sigui, que el seu amor per Justin Timberlake no va ser mai platònic. El lletrat també deixa anar que l’àvia de la cantant es va suïcidar perquè no va poder superar la mort d’un fill. Va deixar 4 fills més, entre els quals el pare de la cantant, que va acabar alcohòlic.

Per sort, també li ha sortit un cavaller: George Clooney acaba de citar el cas de Britney fugint dels fotògrafs al cotxe amb el nen a la falda per argumentar que els paparazzi posen en perill la vida dels famosos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.